Arbeta på Zenergy

Zenergy är övertygad om att vi måste bygga smartare och effektivare för att lösa en allt större bostadsbrist. Zenergy tillverkar produkter som klarar höga krav på energieffektivitet och brandsäkerhet. Med grunden i vårt egenutvecklade ZIP-element, levererar vi ZIP-Bostäder och ZIP-Entreprenadbodar till människor som vill bo och bygga smart.

Zenergy är ett publikt bolag noterat på AktieTorget och tillverkar våra produkter i en modern och ändamålsenlig fabrik i Skillingaryd. Vi satsar nu ännu hårdare mot vår vision för framtidens byggande.

 

Är du vår nya försäljnings- och projektchef?

 

Vår nya försäljnings- och projektchef är en strukturerad coach med sinne för affärer. Vi tror att du har erfarenhet från produktion av bostäder på något sätt och det är viktigt att du vill vara med och driva produktutvecklingen framåt. Du kommer ansvara för att göra kalkyler och upprätta offerter. 

 

Du blir en viktig person i vårt  team på Zenergy i Skillingaryd. Vi är ett börsnoterat företag som utvecklar och levererar bostäder och andra fastigheter med vårt patenterade ZIP-Element som grund. Vi jobbar för att skapa framtidens smartaste bostäder. Våra värderingar samlas i värdeorden stolta, starka och smarta. Genom att känna oss trygga i vad företaget står blir vår gemensamma vägen framåt enklare att följa.

 

Förfrågningarna på våra produkter ökar och vi söker en strukturerad ”coach” för denna strategiskt viktiga rekrytering där du kommer att ansvara för vårt erbjudande, vår försäljning och att skapa unika mervärden för våra kunder. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

 

Ditt uppdrag är bland annat:

  • Leda försäljningen och coacha fältsäljarna.
  • Driva bolagets kundpolicy.
  • Ansvara för kalkylering och offerter.
  • Bidra med förbättringar i produktutvecklingen.

 

Din erfarenhet och det du erbjuder

Du har alltid kunden i fokus och brinner för att sälja. Du har erfarenhet inom byggnation/projektering av flervåningshus och teknisk övergripande förståelse för olika material och byggtekniker. Om du har erfarenhet av Modul/volymhusbyggnation är det meriterande.

 

Kontaktuppgifter och ansökan

För upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta Bo Eliasson, Senior rekryteringskonsult på Svensk Chefsrekrytering AB, 070-305 7166     bo.eliasson@svenskchefsrekrytering.se

 

Vi ser fram emot din ansökan!