Arbeta på Zenergy

Zenergy är övertygad om att vi måste bygga smartare och effektivare för att lösa en allt större bostadsbrist. Zenergy tillverkar produkter som klarar höga krav på energieffektivitet och brandsäkerhet. Med grunden i vårt egenutvecklade ZIP-element, levererar vi ZIP-Bostäder och ZIP-Entreprenadbodar till människor som vill bo och bygga smart.
Zenergy är ett publikt bolag noterat på AktieTorget och tillverkar våra produkter i en modern och ändamålsenlig fabrik i Skillingaryd. Vi satsar nu ännu hårdare mot vår vision för framtidens byggande.

Vill du vara med på resan?

Just nu söker vi:

 

Produktionschef

En handlingskraftig och förbättringsorienterad ledare med intresse för att utveckla såväl verksamhet som människor i en både operativ och strategisk produktionschefsroll. En nyckelroll med stor påverkan att förverkliga Zenergy`s offensiva tillväxtstrategi.

I ditt ansvar ligger förutom ansvaret för produktion även ansvaret för arbetsmiljö. Rollen är bred med många kontaktytor internt. För oss är kundens behov i centrum och vi strävar ständigt efter att på ett systematiskt sätt utveckla och uppdatera vår produktionsprocess för att erbjuda våra kunder optimala lösningar.

Kort produktionstid, effektiva flöden, hög leveranssäkerhet och hög kvalitet är en självklarhet för oss. Stort fokus kommer att läggas på en strukturerad förändringsledning som leder mot ökad produktionseffektivitet och vi vill att du, tillsammans med dina medarbetare, utvecklar nya smarta arbetssätt som passar oss och vår verksamhet. Du ingår i företagets industriella ledningsgrupp och rapporterar till koncernens COO.

Intresserad ? Läs mer och ansök på Mercuri Urval. Klicka här.

 

CFO

Vi söker utvecklingsorienterad CFO med höjd och skärpa samt ett tydligt verksamhetsintresse. Du är civilekonom eller motsvarande och har flera års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete från näringslivet. Du är bra på att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska och ditt arbetssätt kännetecknas av ett starkt affärsdriv samtidigt som du är noggrann och strukturerad.

 

Vi erbjuder en viktig roll i ett företag med tydligt affärsfokus och entreprenörsanda och som befinner sig i en spännande tillväxtfas.

Intresserad ? Läs mer och ansök på Mercuri Urval. Klicka här.

 

Målinriktad Byggnadskonstruktör med eget driv

Om rollen

Som Konstruktör hos oss kommer du att arbeta i flera olika typer av uppdrag och med olika beställare. Detta innebär att du kommer ställas inför varierande arbetsuppgifter, från beräkningar till projektering.  I arbetsuppgifterna ingår att konstruera prefabricerade moduler, ta fram montageritningar samt bereda underlag för tillverkning.

Om egenskaper och krav

Som person är du en prestigelös lagspelare som växer med ett stort eget ansvar. För att lyckas i rollen krävs också att du har ett ärligt engagemang i dina uppdrag och sporras av att ligga steget före. Vidare har du förmågan att se nya möjligheter för att skapa kostnadseffektiva och miljösmarta lösningar. Eftersom kvalité och samverkan är centrala begrepp inom Zenergy är det viktigt att du har förmåga att se förbättringar i verksamheten och att du engageras av att samarbeta med både externa och interna kontakter.

Du som söker har:

• Examen inom Byggkonstruktion. Du kanske har en högskoleutbildning med inriktning mot konstruktion eller motsvarande alt har jobbat 2-4 år som konstruktör riktat mot industriellt byggande.

• Vana vid att arbeta med CAD och ritningsframställning

• Konstruktör mot husproduktion

Placeringsort:

Skillingaryd

Om ansökan och kontakt

Skicka in din ansökan till personal@zenergy.se. Kontaktpersoner är Zenergy’s Tekniska Chef Dzenan Kahvic, 036-12 25 59 och/eller Personalchef Cecilia Bosmyr, 036-12 25 42.

Zenergy önskar att attrahera ingenjörer med kunskap och engagemang. Vi vet att teknisk kompetens är en förutsättning men rätt personlig inställning är också ett krav för att du ska passa in hos oss.

Vi arbetar med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan så snart som möjligt.