Arbeta på Zenergy

Zenergy är övertygad om att vi måste bygga smartare och effektivare för att lösa en allt större bostadsbrist. Zenergy tillverkar produkter som klarar höga krav på energieffektivitet och brandsäkerhet. Med grunden i vårt egenutvecklade ZIP-element, levererar vi ZIP-Bostäder och ZIP-Entreprenadbodar till människor som vill bo och bygga smart.

Zenergy är ett publikt bolag noterat på AktieTorget och tillverkar våra produkter i en modern och ändamålsenlig fabrik i Skillingaryd. Vi satsar nu ännu hårdare mot vår vision för framtidens byggande.

 

 

Vi är inne i ett spännande tillväxtskede och behöver två nya riktigt kompetenta medarbetare:

BYGGNADSINGENJÖR

I rollen som Byggnadsingenjör har du en viktig funktion att fylla i processen att ta fram och erbjuda våra kunder en av marknadens bästa modulhusbyggnationer. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med att ta fram alla typer av tekniska ritningar som krävs i våra projekt. Det handlar om offertritningar och bygglovsritningar, tillverkningsritningar som underlag till vår produktion samt montageritningar till byggplats.

Du arbetar i vårt team av duktiga och hängivna medarbetare. Internt tar vi hand om hela processen från offert till leverans. Du har också en viktig del i att upprätta och kontinuerligt uppdatera Zenergys byggsystem samt vara delaktig i vår produktutveckling för att ständigt utveckla vår produkt.

Vi söker dig med relevant utbildning ex. Byggnadsingenjör. Alternativt har du arbetslivserfarenhet från att ha jobbat med upprättande av tekniska ritningar inom bygg, exempelvis konstruktör. Har du praktisk erfarenhet från bygg och dessutom från modulhusbranschen är det ett plus. Du arbetar med god kunskap i moderna CAD-program (Revit, AutoCAD el. Vertex), och det är meriterande med kunskaper i 3D CAD. Du är van att jobba i moderna affärssystem och i Officepaketet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du är strukturerad och analytisk med god samarbetsförmåga men står samtidigt upp för ditt kompetensområde. För att trivas i vårt gäng behöver du ha en hög social kompetens och trivs i en miljö präglad av framåtanda. Tillsammans med en stark huvudägare har vi en tydlig strategi och vision om att växa på en marknad som efterfrågar energieffektiva och hållbara bostäder. Zenergy är innovationsdrivet med bl.a. vårt unika och patenterade ZIP-element.

Skicka din ansökan till personal@zenergy.se med ett CV och berätta om vem du är. Märk din ansökan med ”Byggnadsingenjör”. Urval och rekrytering sker löpande – så vänta inte med din ansökan!

 

PROJEKTLEDARE

I rollen som Projektledare har du ett av våra viktigaste uppdrag där du leder men också operationellt själv jobbar aktivt med uppgifter i våra projekt och driver processen såväl internt som ut mot beställaren. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att jobba med och följa upp projektering, tidplaner, kalkyler och bygghandlingar.

Du arbetar i nära samarbete med vårt team av duktiga och hängivna medarbetare. Internt tar vi hand om hela processen från offert till leverans. I vårt nätverk finns flertalet duktiga underentreprenörer och konsulter som du också upphandlar och samarbetar med. I rollen ingår även att analysera utfall och följa upp projekt och nyckeltal för att ständigt utveckla och förbättra oss i samtliga skeden. För att skapa rätt förutsättningar att lyckas som Projektledare rapporterar du till bolagets VD.

Vi söker dig med relevant utbildning ex. högskoleingenjör inom bygg eller annan likvärdig utbildning. Alternativt har du arbetslivserfarenhet från projekt/platsledning, gärna från bygg. Har du praktisk erfarenhet (från bygg) och kunskaper från projektledningsprogram och Monitor är det ett plus. Du är van att jobba i moderna affärssystem och har god kunskap i Officepaketet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du är strukturerad och analytisk med god samarbetsförmåga. För att trivas i vårt gäng behöver du ha en hög social kompetens och trivs i en miljö präglad av framåtanda. Tillsammans med en stark huvudägare har vi en tydlig strategi och vision om att växa på en marknad som efterfrågar energieffektiva och hållbara bostäder. Zenergy är innovationsdrivet med bl.a. vårt patenterade ZIP-element.

Skicka din ansökan till personal@zenergy.se med ett CV och berätta om vem du är. Märk din ansökan med ”Projektledare”. Urval och rekrytering sker löpande – så vänta inte med din ansökan!

 

Vi ser fram emot våra nya medarbetare, kanske är det du?