Arbeta på Zenergy

Zenergy är övertygad om att vi måste bygga smartare och effektivare för att lösa en allt större bostadsbrist. Zenergy tillverkar produkter som klarar höga krav på energieffektivitet och brandsäkerhet. Med grunden i vårt egenutvecklade ZIP-element, levererar vi ZIP-Bostäder och ZIP-Entreprenadbodar till människor som vill bo och bygga smart.
Zenergy är ett publikt bolag noterat på AktieTorget och tillverkar våra produkter i en modern och ändamålsenlig fabrik i Skillingaryd. Vi satsar nu ännu hårdare mot vår vision för framtidens byggande.

Vill du vara med på resan?

 

 

Just nu söker vi:

Målinriktad Byggnadskonstruktör med eget driv

Om rollen

Som Konstruktör hos oss kommer du att arbeta i flera olika typer av uppdrag och med olika beställare. Detta innebär att du kommer ställas inför varierande arbetsuppgifter, från beräkningar till projektering.  I arbetsuppgifterna ingår att konstruera prefabricerade moduler, ta fram montageritningar samt bereda underlag för tillverkning.

Om egenskaper och krav

Som person är du en prestigelös lagspelare som växer med ett stort eget ansvar. För att lyckas i rollen krävs också att du har ett ärligt engagemang i dina uppdrag och sporras av att ligga steget före. Vidare har du förmågan att se nya möjligheter för att skapa kostnadseffektiva och miljösmarta lösningar. Eftersom kvalité och samverkan är centrala begrepp inom Zenergy är det viktigt att du har förmåga att se förbättringar i verksamheten och att du engageras av att samarbeta med både externa och interna kontakter.

Du som söker har:

• Examen inom Byggkonstruktion. Du kanske har en högskoleutbildning med inriktning mot konstruktion eller motsvarande alt har jobbat 2-4 år som konstruktör riktat mot industriellt byggande.

• Vana vid att arbeta med CAD och ritningsframställning

• Konstruktör mot husproduktion

Placeringsort:

Skillingaryd

Om ansökan och kontakt

Skicka in din ansökan till personal@zenergy.se. Kontaktpersoner är Zenergy’s Tekniska Chef Dzenan Kahvic, 036-12 25 59 och/eller Personalchef Cecilia Bosmyr, 036-12 25 42.

Zenergy önskar att attrahera ingenjörer med kunskap och engagemang. Vi vet att teknisk kompetens är en förutsättning men rätt personlig inställning är också ett krav för att du ska passa in hos oss.

Vi arbetar med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

 

 

Snickare sökes

Dina arbetsuppgifter

Zenergy AB befinner sig i en spännande tillväxtfas och söker nu efter flera duktiga snickare. Som snickare hos Zenergy AB kommer du arbeta inom tillverkning av modulhus. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och kommer att innebära allt ifrån montering av ytterväggar, innerväggar, fönsterinstallation, kök och fasta möbler. Du kommer även lägga matta, parkett och slipa golv. I övrigt är det viktigt att du trivs att arbeta fysiskt med kroppen då tunga lyft kan förekomma.

Din profil

Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av liknande arbete och vi ser det som meriterande om du har kunskap inom ritningsläsning. Som person är du driven, villig att “hugga i” där det behövs, samt att du är en lagspelare. Utöver detta är det viktigt att du har social kompetens och trivs i kommunikativa miljöer. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Tjänstgöringsort: Skillingaryd

Ansökan:
I detta uppdrag samarbetar Zenergy AB med Söder & Co. Upplägget för denna tjänst innebär att du först kommer vara anställd hos Söder & Co och uthyrd till Zenergy AB, med möjlighet till övergång till kund. Vi tillämpar löpande urval under denna process, således kan platserna vara tillsatta innan sista ansökningsdatumet passerat.

Kontaktperson(er)