Arbeta på Zenergy

Vi är övertygade om att vi måste bo och bygga smartare för att lösa en allt större bostadsbrist. Därför tillverkar vi på Zenergy produkter som klarar höga krav på effektivitet och säkerhet. Med grunden i vårt egenutvecklade ZIP-element, levererar vi ZIP-Bomoduler och ZIP-Byggbodar över hela Sverige till människor som vill bo och bygga smart, energieffektivt och brandsäkert.
Vi är noterade på Aktietorget och flyttade under förra året verksamheten till en modern och effektiv husfabrik i Skillingaryd. Vi satsar nu ännu hårdare mot vår vision för framtidens byggande. Vill du vara med på resan?

Just nu söker vi:

Målinriktad Byggnadskonstruktör med eget driv
Om rollen
Som Konstruktör hos oss kommer du att arbeta i flera olika typer av uppdrag och med olika beställare. Detta innebär att du kommer ställas inför varierande arbetsuppgifter, från beräkningar till projektering.  I arbetsuppgifterna ingår att konstruera prefabricerade moduler, ta fram montageritningar samt bereda underlag för tillverkning.

Om egenskaper och krav
Som person är du en prestigelös lagspelare som växer med ett stort eget ansvar. För att lyckas i rollen krävs också att du har ett ärligt engagemang i dina uppdrag och sporras av att ligga steget före. Vidare har du förmågan att se nya möjligheter för att skapa kostnadseffektiva och miljömedvetna lösningar. Eftersom kvalité och samverkan är centrala begrepp inom Zenergy är det viktigt att du har förmåga att se förbättringar i verksamheten och att du engageras av att samarbeta med både externa och interna kontakter.

Du som söker har:
• Examen inom Byggkonstruktion. Du har exempelvis en högskoleutbildning med inriktning mot konstruktion eller motsvarande alt har jobbat 2-4 år som konstruktör riktat mot industriellt byggande.
• Vana vid att arbeta med CAD och ritningsframställning
• Konstruktör mot husproduktion

Placeringsort:
Skillingaryd

Om ansökan och kontakt
Eftersom vi arbetar löpande med urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan till personal@zenergy.se så snart som möjligt dock senast 2017-06-02. Kontaktpersoner är Teknisk chef Dzenan Kahvic, 036-12 25 59 och Ekonomichef Cecilia Bosmyr, 036-12 25 42.

Zenergy önskar att attrahera ingenjörer med kunskap och engagemang. Vi vet att teknisk kompetens är en förutsättning men rätt mental inställning är också ett krav för att du ska passa in hos oss.

Vi arbetar med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan så snart som möjligt.